Craps

În povești populare, când oamenii se joacă cu diavolul pentru sufletele lor, știi ce joc joacă mereu? Craps. Uită-te la cazinouri: este cel mai sălbatic, cel mai înalt, cel mai interesant joc de pe podea. Unde se desfășoară un joc fierbinte, jucătorii țipă, aruncă bani și jetoane peste masă, se bucură când câștigă, jură când pierd. Dintr-o mizerie https://rootcasino-ro.com/ nu verifică zarurile, Lady Luck este de fapt șefa groapei de la masa craps, poate mai mult decât în ​​orice alt joc.

DIAGRAMA

Ai vrut mereu să joci, dar ți-e frică să o faci? Nici o problema; să ne uităm la masă. Este un dreptunghi lung cu capete rotunjite și un perete mic în jurul porțiunii de margine pentru ca zarurile să sară. În centrul mesei, pe de o parte, se află Stickman. Judecați bățul cu cârlig folosit pentru a grebla zarurile și pentru a le duce la jucătorul al cărui rând este să arunce. Chiar vizavi de el, chiar și în mijlocul mesei, se află Boxman, care este videoclipul întregii mese. În fața lui veți vedea banca de jetoane necesare pentru acea masă. în stânga lui este un comerciant, în dreapta lui este al doilea comerciant. Fiecare dealer îți schimbă banii în jetoane, plătește pariurile câștigătoare și preia pariurile pierdute pentru acea jumătate a mesei.

Un fel de grilă este imprimată pe masă. O bandă rulează în jurul exteriorului marginii mesei pe care scrie „linie de trecere”. Chiar în interiorul acesteia se află bara „nu trece”, care rulează aproape tot drumul, cu excepția cazului în care este oprită la colțuri. În centrul mesei vizavi de Boxman este o zonă blocată în cutii care spun lucruri precum „orice craps” și „șapte”. Aceasta este zona de pariuri propunere. Jucătorii și observatorii se adună de pe cele 3 laturi ale mesei, majoritatea strângând la ambele capete – de vreme ce acolo aterizează zarurile.

ROLURI, SAU ÎNCERCAREA DREPTĂ O PERECHE DE PARIȚI, PASS LINE ȘI PARI ȘANS.

Uită-te la o masă pentru o vreme pentru a vedea cum merge mai întâi. Un începător într-adevăr ar trebui să meargă la mesele cu cel mai mic pariu minim (1 $ sau 5 $), iar aceste limite vor fi scrise pe peretele mesei, sub fiecare dealer. Un jucător va arunca zarurile, de mai multe ori, până când obține un 7 sau finalizează un joc și vrea să arunce din nou. Apoi zarurile sunt transmise unui nou jucător. Veți observa că de fiecare dată când un nou jucător (shooter) va arunca zarurile, va trebui să plaseze un pariu pe linia de trecere sau să nu reușească linia, înainte de a arunca. Prima aruncare a zarurilor se numește aruncarea Comeout. Tragătorul stă la un capăt al mesei și dealerul îi oferă 5 sau 6 zaruri; selectează 2 și le aruncă la celălalt capăt, unde trebuie să sară de pe perete. (Dacă zboară de pe masă sau nu ajung la perete, aruncă din nou. Face puțină practică; a trebuit să încerc mai întâi pe o masă de biliard.) Oricine și toți cei din jurul mesei pot plasa un pariu, înainte ca acesta să ruleze și multe dintre acestea vor fi pariuri de linie de trecere. Când pariați pe linia de trecere, aceștia ar paria cu shooterul și sperați că va face unul dintre aceste lucruri:

  • a) aruncați un 7 sau 11. Acest lucru se numește „natural” și oricine are bani pe linia de trecere în acest caz și-a câștigat deja pariul, plătind chiar și bani. Jucătorii ar trebui să-și lase pariul inițial acolo, doar colectat pe câștiguri, dacă vor, deoarece shooter-ul va rula din nou și au șanse suplimentare de a câștiga.
  • b) Rulați oricare dintre aceste numere: 4. 5, 6, 8, 9 sau 10. Când apare unul dintre acestea, se numește punctul de tragere. Acesta va continua să ruleze și trebuie să rotiți acest număr de punct din nou înainte de a lansa 7, pentru a câștiga linia.
  • c) Pariați că pasul său (și al tău) nu vrea ca el să arunce 2, 3 sau 12. Acest lucru este craps, sau crapping out și pierde. Dar totuși rulează.

Orice jucător, inclusiv cel care trage, poate paria că nu trece linia. Dacă pariază pentru apariția craps-urilor pe lansarea Comeout sau pentru ca shooterul să stabilească un punct și apoi să arunce un 7 înainte de a reda din nou numărul punctului. Nu pariază cu adevărat împotriva shooterului, dar așa este descris; Pariurile Nu treceți sunt pariuri corecte împotriva anumitor combinații de zaruri și pentru altele. Le numim pariori pe cei care pariază pe linia de trecere corectă și cei de mai sus nu trec linia, pariori greșiti. Oamenii ca tine să parieze cu shooterul, vei observa!

Bine, așa că acum s-a făcut o rulare. Dacă prima a fost naturală sau craps, această a doua tambur este într-adevăr o altă tambur Comeout. Dacă shooterul stabilește un punct, dealerul plasează un puck a cărui parte spune „pe” pe pătratul numărului respectiv de punct de pe diagramă. Toată lumea va pune mai multe pariuri înainte de a doua rolă. Unele dintre acestea vor fi pariuri pe cote, numite și cote libere sau cote Frontline.

Dacă inițial ați făcut un pariu pe linia de trecere și a fost stabilit un punct, este o idee foarte bună să faceți o copie de rezervă acum cu un pariu de cote. Acest lucru înseamnă că faceți un pariu suplimentar pe număr și dacă shooterul își exprimă punctul, cotele dvs., precum și pariul pe linia de trecere câștigă. Câștigarea liniei de plată vă plătește dolar pentru dolar, dar cota se plătește în funcție de cotele adevărate, probabilitatea reală ca acel număr să se întâmple. În cazul în care sunt permise cotele unice, puteți paria până la valoarea pariului dvs. inițial de linie. Unele cazinouri vă permit să pariați pariul dublu pe linia de trecere, iar altele permit mai mult. Casa nu are niciun avantaj în ceea ce privește pariurile la cote, deci ar trebui să o maximizați. La craps ar trebui să joci să câștigi, nu doar să joci să nu pierzi, iar acestea sunt unele dintre cele mai bune pariuri pe care le vei găsi în cazinou. Să presupunem că punctul a fost un 4; cota reală de 4 care apare înainte de 7 este de la 2 la 1. Dacă pariați 5 $ pe linia de trecere, atunci plasați cota dublă pe punct, sau cealaltă 10 $ și shooterul își arată punctul, ați fi transformat 15 $ în 40 $ . Ai pariul de cote punând jetoane suplimentare pe masă în spatele pariului pe linia de trecere. Cota la punctele 4 și 10 plătește 2: 1, 5 și 9 la plata 3: 2 și 6 și 8 la plata 6: 5.

Un pariu venit este un pariu făcut după lansarea de ieșire și funcționează la fel ca un pariu de linie de trecere, câștigând dacă următoarea rulare este 7 sau 11, pierzând dacă este craps, dar dacă este un alt număr, acesta este a venit punctul pentru pariul respectiv. Pariorul speră că shooterul va repeta acest număr înainte de 7. Și pariul său continuă să fie în joc până când aruncă un punct sau 7. Un alt pariu pe care îl poți face nu este pariu, încă făcut, după lansarea de ieșire și funcționează opusul pariului de venire – veți câștiga dacă următoarea lansare este de 3 sau 12 (2 este o egalitate sau împingeți. Unele cazinouri, 12 este un insert în loc de 2), pierdeți dacă 7 sau 11 și dacă se rulează orice alt număr, acesta nu mai are rost. Și acum vrei cu adevărat o aruncare de 7 înainte ca punctul să fie redat din nou. Puteți face pariuri intrare și ieșire după orice aruncare – se va aplica următoarei aruncări de zaruri.

VARIAȚII PE O TEMĂ

Să ne întoarcem la pariul de cote, care este parierea de jetoane suplimentare pe care trăgătorul își va aduce punctul. Un parior care nu trece poate face un pariu suplimentar că trăgătorul nu își va aduce punctul și acest lucru se numește cote de stabilire sau cote de backline. Aceasta câștigă dacă originalul nu trece pariul câștigă.

Până acum am vorbit despre pariuri mai sigure – ceea ce nu înseamnă că sunt de fapt sigure! Vrei să mai joci puțin? Puteți face un pariu pe teren, care pariază că oricare dintr-un grup de numere va apărea pe următoarea rolă: 2, 3, 4, 9, 10, 11 sau 12. Poate arăta ca un pariu mare, având cât mai multe numere posibil pentru a câștiga. de mai sus, dar dacă te uiți la șansele diferitelor aruncări de zaruri, vei vedea că numerele de mijloc, 5, 6, 7 și 8 sunt aruncate cel mai frecvent, deoarece există mai multe moduri în care pot cădea zarurile pentru a face aceste numere. . Și, în total, există mai multe modalități de a roti numere de nivel mediu decât modalități de masă de a roti toate acele numere de câmp. Există 5 combinații de zaruri care adună până la 8, 6 combinații care fac 7, 5 moduri de a face 6 și 4 moduri de a face 5. Deci, există 20 de moduri de a arunca numere medii și când adăugați combinațiile împreună, acestea fac câmp numărul este doar 16. Chiar dacă numerele câmpului 2 și 12 plătesc cote mai bune decât restul, nu este suficient pentru a depăși marginea casei.

Deoarece sunt atât de populare, ar trebui să știți și despre pariul pe loc, care pariază că un anumit număr de punct, 4, 5, 6, 8, 9 sau 10, va fi rulat înainte de 7. Faceți un pariu pe loc oferind dealerului banii și spuneți-i să „plasați un 6” sau pe care l-ați ales. Puteți face acest lucru pe câte numere de puncte doriți și puteți plasa pariuri în orice moment al jocului. Pariurile plasate nu sunt în joc, totuși, în timpul lansării, cu excepția cazului în care îi spuneți dealerului să le facă să funcționeze (să fie în joc).